Vergaderrooster

De vergaderingen van de vereniging worden altijd gehouden bij Stadscafé Moatman aan de Ootmarsumsestraat 13 in Oldenzaal. Aanvang 20.00 uur.

In verband met het nog steeds heersende coronavirus kunnen voor 2021 nog geen vergaderingen worden vastgesteld

Tatoeëercommissie
Hoofdtatoeëerder en merkenadministratie: Theo Tijman

Tiebe Tijman, Toon Holtmaat en Marcel Brunink zijn op afroep tevens beschikbaar om te tatoeëren c.q. te assisteren.

De plaats van het tatoeëren wordt periodiek bekend gemaakt via een mail. Leden kunnen, als ze dieren hebben die gemerkt kunnen worden, een appje, telefoontje of mailtje sturen naar de hoofdtatoeëerder en/of het secretariaat. De leden ontvangen vervolgens een email van het secretariaat waar men 's-avonds op een bepaalde datum tussen 19.30 en 20.30 uur met de dieren verwacht worden.

Jongedierendag
Op zaterdag 4 september 2021 zal de vereniging de jaarlijkse jongdierenkeuring houden bij de familie Brunink, Denekamperdijk 61 in Losser. Als keurmeesters zijn gecontracteerd Theo van ‘t End (A) uit Amersfoort en Hannes v/d Steeg (A) uit Elspeet.

Clubtentoonstelling
De clubtentoonstelling zal in 2021 opnieuw worden ondergebracht bij de Noabershow, gehouden in het “Excelsiorhuis”, Geerdinksweg 40, 7555 DN Hengelo. In verband met het coronavirus is er nu nog geen zicht op of deze show door kan gaan.

Klik hier voor het Tentoonstellingsrooster van KLN